Horsemanship


Welkom bij Paard en G.r.o.e.i.

Horsemanship, coaching en meer

Lessen in Horsemanship


Natuurlijk en bewust omgaan met paarden. Een verbinding creeëren zonder macht, vanuit ontspanning en met respect voor elkaars eigenheid. Ik help je graag, zodat je vol vertrouwen bezig kunt zijn met je paard, op welk niveau dan ook. Je hebt geen eigen paard nodig om deze fijne manier van omgaan met paarden te leren: de pony's van Paard en G.r.o.e.i. staan voor je klaar! 

Ook zeer geschikt voor mensen die geen ervaring met paarden hebben of angstig zijn en die een gedegen kennismaking met paarden zoeken.


Heb je wel een eigen paard en zou je jullie relatie nog meer willen verdiepen? Of loop je tegen specifieke problemen aan in de omgang of tijdens het rijden? Wil je overstappen naar bitloos rijden maar weet je niet hoe je dat aan kunt pakken? Heb je moeite met trailerladen? Ook dan ben je van harte welkom. Ik kom graag bij je langs om te kijken of en hoe ik jullie verder kan helpen.


Je kunt een individuele les boeken of bij voldoende aanmeldingen deelnemen aan een workshop (max 4 personen). Houdt hiervoor de website in de gaten voor actuele informatie over tijden en kosten. Wil je een workshop op je eigen stal organiseren? Ook dat kan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Woon je niet de buurt maar heb je wel interesse in lessen op basis van Horsemanship? Kijk dan eens op www.eenmetjepaard.comKosten individuele les van 45-60 minuten: € 45

overige tarieven op aanvraag

Rijden vanuit gevoel en verbinding

Risico informatie

Paarden zijn vluchtdieren en kunnen onvoorspelbaar reageren, ook in voor ons 'normale' situaties. Dit betekent dat het omgaan met paarden (zowel op de grond als op de rug van het paard) altijd het risico met zich meebrengt van vallen of verwonden.

Het dragen van een cap en veiligheidsvest is voor kinderen, wanneer zij zich óp het paard bevinden, te allen tijde verplicht. Het dragen van dichte, stevige schoenen of laarzen wordt sterk aangeraden. Met open schoenen (slippers, sandalen etc) krijgt u géén toegang tot de paarden.

Ondanks deze eisen, is het risico van (ernstige) verwonding nooit uit te sluiten; een paard blijft een dier, met een eigen karakter en eigen gedragingen die nooit 100% voorspeld kunnen worden. Paard en G.r.o.e.i. is niet aansprakelijk in geval van schade. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Indien u deelneemt aan een activiteit met paarden van “Paard en G.r.o.e.i.”, accepteert u deze risico's en neemt u uw eigen

verantwoordelijkheid om de risico's zoveel mogelijk te beperken. 

Vertrouwen en respect
Verbinding met je paard
Nietsdoen is ook grondwerk