Contact


Welkom bij Paard en G.r.o.e.i.

Horsemanship, coaching en meer

Contactgegevens


Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.

De lessen met onze pony's vinden plaats op onze locatie aan de Saarsvenweg nr 1 in Nederweert Eind. 


De tarieven staan zoveel mogelijk bij de beschreven diensten. Bij afwijkende vragen kunt u contact opnemen voor meer informatie.Joke Raijmakers: 06-16268652

Info@paardengroei.nl


volg ons ook op facebook.com/paardengroei/

KvK nr.: 60760281


 
 
 
 

Risico informatie

Paarden zijn vluchtdieren en kunnen onvoorspelbaar reageren, ook in voor ons 'normale' situaties. Dit betekent dat het omgaan met paarden (zowel op de grond als op de rug van het paard) altijd het risico met zich meebrengt van vallen of verwonden.

Het dragen van een cap en veiligheidsvest is voor kinderen, wanneer zij zich óp het paard bevinden, te allen tijde verplicht. Het dragen van dichte, stevige schoenen of laarzen wordt sterk aangeraden. Met open schoenen (slippers, sandalen etc) krijgt u géén toegang tot de paarden.

Ondanks deze eisen, is het risico van (ernstige) verwonding nooit uit te sluiten; een paard blijft een dier, met een eigen karakter en eigen gedragingen die nooit 100% voorspeld kunnen worden. Paard en G.r.o.e.i. is niet aansprakelijk in geval van schade. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Indien u deelneemt aan een activiteit met paarden van “Paard en G.r.o.e.i.”, accepteert u deze risico's en neemt u uw eigen

verantwoordelijkheid om de risico's zoveel mogelijk te beperken. 

Coachen met Paarden
Horsemanship training en huisvesting
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling