Coaching


Welkom bij Paard en G.r.o.e.i.

Horsemanship, coaching en meer

Coaching met paarden


Of je nu vastloopt op je werk, op school, in je relatie of met jezelf: soms heb je gewoon even een spiegel nodig die je laat zien wat jouw aandeel in de situatie is. Wat straal je uit? Wat blokkeert jou? Hoe helder is jouw (nonverbale) communicatie? En vooral: wat kun jíj veranderen om de reactie te krijgen die je voor ogen hebt? Bij het coachen met paarden werk je aan jezelf, waarbij het paard je helpt door gedrag of emoties te spiegelen en je zo op liefdevolle wijze inzicht te geven in jezelf. 

 

Wil jij graag weten wat het paard jóu te vertellen heeft? Hoe het paard jou kan helpen in situaties waarin je (telkens?) vastloopt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe dit werkt? Aarzel dan niet langer, maar kom in beweging en maak een afspraak voor een coachsessie bij onze paarden.


Buiten individuele sessies is het ook mogelijk een sessie samen met een partner, vriend, vriendin of zoon/dochter te plannen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook worden er regelmatig workshops voor kleine groepjes georganiseerd waarin het kennismaken met paardencoaching of een ander specifiek thema voorop staat. Houdt de website in de gaten voor actuele informatie over tijden en kosten.

Ook kinderen zijn van harte welkom voor een sessie bij onze pony's!Kosten voor een individuele sessie (45-60 minuten): € 85

Groepssessies op aanvraag.

Tijd nemen om tot rust te komen

Risico informatie

Paarden zijn vluchtdieren en kunnen onvoorspelbaar reageren, ook in voor ons 'normale' situaties. Dit betekent dat het omgaan met paarden (zowel op de grond als op de rug van het paard) altijd het risico met zich meebrengt van vallen of verwonden.

Het dragen van een cap en veiligheidsvest is voor kinderen, wanneer zij zich óp het paard bevinden, te allen tijde verplicht. Het dragen van dichte, stevige schoenen of laarzen wordt sterk aangeraden. Met open schoenen (slippers, sandalen etc) krijgt u géén toegang tot de paarden.

Ondanks deze eisen, is het risico van (ernstige) verwonding nooit uit te sluiten; een paard blijft een dier, met een eigen karakter en eigen gedragingen die nooit 100% voorspeld kunnen worden. Paard en G.r.o.e.i. is niet aansprakelijk in geval van schade. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Indien u deelneemt aan een activiteit met paarden van “Paard en G.r.o.e.i.”, accepteert u deze risico's en neemt u uw eigen

verantwoordelijkheid om de risico's zoveel mogelijk te beperken. 

Tijd voor persoonlijke ontwikkeling
Coachen met paarden voor meer inzicht
Paardencoaching