Agenda


Welkom bij Paard en G.r.o.e.i.

Horsemanship, coaching en meer

Agenda workshops


Op aanvraag worden er het hele jaar door workshops aangeboden met specifieke thema’s. Deze workshops worden groepsgewijs aangeboden. Zo krijgt het coachen met paarden een extra dimensie. Staat het thema dat jou aanspreekt er nog niet tussen? Of wil je weten wanneer jouw workshop georganiseerd kan worden? Neem contact op! De workshops kunnen zowel bij ons op locatie als bij u thuis georganiseerd worden.Op dit moment staan er nog geen workshops gepland. Heb je wel interesse? Stuur dan een berichtje!


Tot gauw!
Risico informatie

Paarden zijn vluchtdieren en kunnen onvoorspelbaar reageren, ook in voor ons 'normale' situaties. Dit betekent dat het omgaan met paarden (zowel op de grond als op de rug van het paard) altijd het risico met zich meebrengt van vallen of verwonden.

Het dragen van een cap en veiligheidsvest is voor kinderen, wanneer zij zich óp het paard bevinden, te allen tijde verplicht. Het dragen van dichte, stevige schoenen of laarzen wordt sterk aangeraden. Met open schoenen (slippers, sandalen etc) krijgt u géén toegang tot de paarden.

Ondanks deze eisen, is het risico van (ernstige) verwonding nooit uit te sluiten; een paard blijft een dier, met een eigen karakter en eigen gedragingen die nooit 100% voorspeld kunnen worden. Paard en G.r.o.e.i. is niet aansprakelijk in geval van schade. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Indien u deelneemt aan een activiteit met paarden van “Paard en G.r.o.e.i.”, accepteert u deze risico's en neemt u uw eigen

verantwoordelijkheid om de risico's zoveel mogelijk te beperken. 

Coachen met paarden maakt blij
Coachen in een kudde én kennismaken met paarden
Paardencoaching met een groep